Vlaamse Raket Organisatie | Blog

Vlaamse Raket Organisatie | Blog

Test post

VariaPosted by David Steeman Sat, May 14, 2011 08:41:46
De site ziet er trouwens er knap uit!

Nog twee mogelijke verbeterpunten:
- de blog editor laat weinig formattering toe (grootte lettertype, font etc zijn niet aanpasbaar)
- als je de site mobiel bekijkt (ik test met BlackBerry) is de lay-out dooreengeschud en zijn de verticale menu-buttons niet zichtbaar. Ook de header pic is niet zichtbaar wegens actieve content (animated gif?)

//aangepast door webmaster

- Inderdaad ik weet het, de lettertypen zijn in de blog niet aan te passen en ook geen lettergroote. Enkel vet, cursief en onderlijnen kunnen.
Dit is een element van one.com waar ik spijtig genoeg weinig kan aansleutelen.
Maar aan de éné kant vind ik het goed dat er aan lettertype en groote niet gesleuteld kan worden dan is de blog één mooi geheel met één soort lettergrootte en lettertype.

- Flash element kunnen bijvoorbeeld niet op een iPhone gelezen worden, dat weet ik spijtig genoeg. Maar als men hiermee altijd moet rekening houden dan kan men geen enkel flash element in een site meer gerbuiken en dat zou heel spijtig zijn want flash is één van de mooiste element op het internet gebied. Men kan inderdaad de bewegende sterren en de bewegende tekst op een iPhone niet zien.
Ik kan hiervan proberen een gif te maken maar dan is er mogelijkheid dat er defecten kunnen ontstaan daardoor blijf ik liever bij flash voor dit element.
Normaal gezien zou de website redelijk mooi moeten getoond op een smartphone, ik kan maar één vergelijking doen en dit is met mijn smartphone, een iPhone.
Heb hier een printscreen bijgestoken hoe ik de site kan zien.
Indien mogelijk mag je altijd een printscreen van je Blackberry doorsturen naar mij.

Groetjes,

Tom